Vytinta Rokiškio išpjova

Vytinti mėsos gaminiai

Rokiškio išpjova – kiaulienos išpjova paruošta laikantis įmonės standartuose nustatytų kokybinių reikalavimų, pašalinant riebalus, paliekant blizgų jungiamąjį audinį, kuris padeda gaminiui išlaikyti reikiamą formą. Išpjova sūdoma sausuoju būdu – gaminys įtrinamas paruoštu prieskonių mišiniu ir sūdomas iki 2 savaičių, kol pasisavinamas reikiamas druskos ir prieskonių kiekis. Vytinimo bei džiovinimo procesų metu pasiekiama reikiama produkto konsistencija bei spalva. Tai puikus gurmaniškas užkandis kiekvienam, norinčiam pamaloninti gomurį aukščiausios rūšies gaminiu.

 

 

Svoris: ~300 g
Galiojimas, paromis: 60
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) ºC
Pakavimas: Vakuumas
Rūšis: Aukščiausia rūšis